Kotlovi

Kotlovi

Svi poizvodi iz proizvodnog pogona su delo stručnjaka zaposlenih u farbici TIPO kotlogradnja. Kvalitet proizvoda se bazira na našoj bogatoj listi referenci izvedenih radova, dokazanom kvalitetu, poštovanju rokova i drugih ugovorenih obaveza.

Dosadašnji rezultati su postignuti politikom preduzeća da stalno radi na unapređenju inženjerskog i ostalih tehničkih kadrova, osavremenjivanju opreme, uvođenju novih tehnologija i primeni najnovijih materijala.

Najkraći rokovi isporuke, najviši kvalitet prema SRPS i ISO standardima, uz modernu i atestiranu opremu, omogućuje davanje garancije na svu opremu koju isporučujemo i poslove koje izvodimo. U okviru našeg proizvodnog pogona proizvodnja kotlova na sve vrste goriva su naša glavna delatnost (čvrsto, tečno, gasovito).

U zavisnosti od dostupnog goriva ili mešavine različitih vrsta goriva u dogovoru sa klijentom odabraćemo odgovarajuću opremu kako bi omogućili neometan i dugotrajan rad postrojenja.

Svi proizvodi su dizajnirani tako da ispunjavaju individualne zahteve kupca, jednostavni su za rukovanje i održavanje i omogućavaju visoki stepen automatizovanog rada.

Kotlovi

Projektujemo i proizvodimo: parne, toplovodne, vrelovodne, elektro kotlove, kao i ostalu prateću opremu za kotlarnice i delove tehnološkog procesa.

REFERENCE

Saznaj više

Kontaktirajte Nas

Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja

Adresa

Grge Andrijanovića 27

11210 Beograd Srbija

Telefon

+381 11 2711 096

+381 11 2712 663

Email

office@tipokotlogradnja.com